Horeca lederwaren personaliseren

Pregen | Drukken

Horeca lederwaren personaliseren? Onze leren hospitality collectie is niet alleen robuust en fraai vormgegeven maar ook volledig naar wens te personaliseren. Wij dragen graag bij aan een kwalitatieve uitstraling van jouw hotel, restaurant, café, cateringbedrijf of barista shop.

Daarom zijn al onze producten te voorzien van je eigen naam of logo. Speciale wensen of ideeën? Deel ze met ons en we bespreken graag de mogelijkheden.

Shop

Meerprijs voor bedrukking met naam of Logo

Eenmalige cliche kosten per logo/naam tot 10x10cm € 90,00
Instelkosten per opdracht € 45,00

tot 25 stuks (vaste totaalprijs) € 56,00
25 tot 50 stuks prijs per opdruk € 1,31
50 tot 100 stuks prijs per opdruk € 0,99

Voor logo’s met afmetingen groter dan 10×10 cm clichékosten op aanvraag

Gepersonaliseerde producten zijn niet via onze shop te koop aangezien wij je graag persoonlijk adviseren voor het mooiste resultaat. Upload je logo (.pdf, .eps, .jpg of .png formaat) ter controle en wij nemen persoonlijk contact met je op voor een passende offerte. Toch geen gepersonaliseerde producten? Bestel hier jouw hospitality lederwaren!

.pdf, .eps, .jpg of .png formaat

Horeca lederwaren personaliseren

Ontvang je gasten met een gepersonaliseerd visitekaartje – Horeca lederwaren personaliseren ‘powered by’ H.J. de Rooy Lederwaren BV.

Onze leren hospitality collectie is niet alleen robuust en fraai vormgegeven maar ook volledig naar wens te personaliseren. Al onze producten kun je voorzien van je eigen naam of logo. Wij dragen graag bij aan een kwalitatieve uitstraling van jouw hotel, restaurant, café, cateringbedrijf of barista shop. Speciale wensen of ideeën? Deel ze met ons en we bespreken graag de mogelijkheden.

Bedrukking naam of Logo

Eenmalige cliche kosten per logo/naam tot 10x10cm € 90,00
Instelkosten per opdracht € 45,00

tot 25 stuks Vaste totaalprijs € 56,00
25 tot 50 stuks prijs per opdruk € 1,31
50 tot 100 stuks prijs per opdruk € 0,99

Voor logo’s met afmetingen groter dan 10×10 cm clichékosten op aanvraag

Gepersonaliseerde producten zijn niet via onze shop te koop aangezien wij je graag persoonlijk adviseren voor het mooiste resultaat. Upload je logo ter controle en wij nemen persoonlijk contact met je op voor een passende offerte.

Upload hier je logo (button)

Contactformulier

Horeca lederwaren personaliseren:

Liefde voor leer

Werken met leer zit ons in het bloed. Served with Style is een 100% dochter van het in 1947 opgerichte H.J. de Rooij lederwaren. Een trots Nederlands familiebedrijf dat in de loop der jaren is uitgegroeid tot een gerenommeerde lederwaren producent. Onze kwaliteitsproducten zijn robuust, functioneel en comfortabel. Ze worden maatschappelijk verantwoord geproduceerd en staan garant voor een perfecte uitstraling en lange levensduur.

Onze naam ‘Served with Style’ zegt eigenlijk alles al. Ben je op zoek naar unieke en gepersonaliseerde horeca en hospitality producten? Dan ben je bij Served with Style aan het juiste adres.

Onze uitgebreide collectie menukaart mappenservet ringenbroodmandjes, kelnerriemen, holsters en portemonnees worden met oog voor detail ontworpen en met de hand gemaakt. Bekijk ze snel in onze webshop!